Heuver, specialistul dumneavoastră în anvelope

Totul despre aplicațiile de terasamente

Anvelope de înaltă calitate pentru utilaje de terasamente

În sectorul lucrărilor de terasamente se folosesc o mulțime de utilaje de toate tipurile și mărimile. Dvs. știți exact ce căutați. Codul TRA, indicele de sarcină/viteză, TKPH sau WCF, compoziția cauciucului… Indiferent dacă aveți nevoie de anvelope pentru o autobasculantă, o macara mobilă, un excavator, un greder sau o altă aplicație: aici sunteți în locul potrivit. Pentru anvelope de ocazie, recondiționate sau noi. Alegeți dintre mărcile cunoscute din categoria A și mărcile noastre proprii, cu un raport preț/calitate optim. 

Ne puteți întreba orice despre anvelope

Vă puteți imagina câte cunoștințe și experiență a acumulat echipa noastră în ultimii 55 de ani. Veți putea profita și dvs. de acestea! Studiați vasta noastră bază de cunoștințe sau contactați experții noștri pentru a primi consultanță personalizată. Vă puteți baza pe recomandări detaliate din partea unor experți: pentru anvelopele cele mai bune pentru aplicația dvs. de lucrări de terasamente!

Cifrele noastre

<strong>4</strong> depozite în Europa 4 depozite în Europa
Livrare în <strong>întreaga lume</strong> Livrare în întreaga lume
Vorbim <strong>12</strong> limbi Vorbim 12 limbi

Despre Heuver

Ne puteți întreba ceva

Ce tip de anvelopă se potrivește cel mai bine și la ce utilaj? Care este durata de viață? Sunt doar câteva dintre întrebările adresate specialiștilor noștri în anvelope pentru lucrări de terasamente. La noi primiți mereu răspunsurile corecte. Angajații noștri dețin cunoștințe specializate despre aplicații și durabilitate. Întrebarea dvs. este provocarea noastră. Pentru orice aplicație și orice utilaj vă oferim anvelopele potrivite. 

Contactați-ne