Despre Heuver

Despre depozitul de anvelope Heuver

Heuver este un depozit de anvelope angro renumit, având sediul principal în Olanda, la Hardenberg, și echipe în Benelux, Franța, România, Anglia și Germania. Avem peste 50 de ani de experiență. Iar oferta noastră uriașă, care cuprinde aproape toate mărcile de categoria A și B pentru camioane și remorci, utilaje de terasamente și mașini agricole, ne conferă o poziție de lider în Europa.

Pe lângă o ofertă neegalată de anvelope noi, livrăm și componente, cum ar fi ventile și camere. De asemenea, puteți să apelați la serviciile noastre și pentru anvelope utilizate. Cumpărăm carcase și anvelope utilizate, le reșapăm și le comercializăm apoi la un preț atractiv. Procesul acesta se desfășoară, desigur, sub supravegherea exigentă a specialiștilor noștri. Pentru că din depozitul nostru ies numai produse de înaltă calitate.

Cele mai bune servicii de consultanță

Mai presus de volumul stocului stau calitatea și serviciile personale. Cu alte cuvinte, servicii pe măsura cerințelor. Pare simplu. Știm însă cu toții că acest lucru presupune numeroase aspecte. Serviciile cu adevărat personalizate înseamnă mai mult decât dimensiuni, grosimi și profiluri de anvelope. Ele înseamnă consultanță precisă și detaliată. Ce tip de anvelopă anume este cel mai potrivit pentru clientul dumneavoastră? Există alternative? Dacă da, care sunt diferențele de preț, calitate, aderență, consum de carburant și durată de viață? Angajații noștri au cunoștințe temeinice despre toate tipurile de anvelope și vă vor oferi cu plăcere consultanță personalizată. În plus, datorită volumului nostru de aprovizionare ridicat, depozitul nostru are multe anvelope în stoc și vă poate livra comanda rapid.

Livrare rapidă

Mulți dintre clienții dumneavoastră au nevoie rapid de anvelope noi. De aceea, noi livrăm întotdeauna rapid – în decurs de 1-2 zile lucrătoare în regiunea Benelux și Germania și în decurs de 2-3 zile lucrătoare în afara acesteia (termenul de livrare în afara UE va fi comunicat la cerere). Dacă este necesar, livrăm anvelopele direct în locul de utilizare sau de montare.

Comenzi online

Magazinul nostru online conține toate anvelopele pe care le avem în gama noastră. Oferta acestui magazin de anvelope este actuală și completă. Pentru a putea comanda online trebuie să vă înregistrați mai întâi. Doriți să aflați mai multe despre ce poate însemna Heuver ca magazin de anvelope specializat pentru compania sau clienții dumneavoastră? Dacă da, contactați-ne.