Misiunea și viziunea

Misiunea și viziunea

Încă de la înființare, serviciile ample sunt o premisă importantă pentru Heuver. Dorim să construim o relație plăcută și personală cu un client pe deplin mulțumit. Acesta este un lucru pe care dorim să ni-l reamintim zilnic. De aceea am formulat următoarea declarație de misiune.

„Depozitul de anvelope angro cu cea mai pronunțată orientare spre clienți.”

Ce înseamnă concret acest lucru? Regulile noastre cele mai importante:

  • O mână de ajutor pentru clienții noștri – Dorim să fim un partener pentru clienții noștri și investim într-o relație personală. Clienții pot apela oricând la noi dacă au întrebări. Pentru fiecare categorie de produse există o echipă specializată. O sursă inepuizabilă de know-how îndelungat. Întâi de toate, suntem o organizație furnizoare de servicii

Departamentul nostru de aprovizionare asigură avantajul de aprovizionare al clientului – Depunem eforturi pentru un preț avantajos, astfel încât clienții noștri să poată dobândi o poziție competitivă bună. Avantajul nostru de aprovizionare este, la rândul său, mereu în avantajul clientului – evident, în condițiile serviciilor cu care v-am obișnuit. Datorită numeroaselor noastre contacte în străinătate, ne putem îndeplini mereu acest obiectiv.

  • Totul se bazează pe know-how – Considerăm că este foarte important să avem cunoștințe vaste privind produsele. Angajații noștri continuă să învețe mereu lucruri noi. Datorită acestei atitudini, nu suntem luați pe nepregătite. Încă înainte să aibă clienții noștri o întrebare, noi știm deja răspunsul.

Importanța vitezei de livrare se înțelege de la sine – Inactivitatea costă bani. De aceea depunem eforturi pentru a asigura livrări deosebit de rapide (în decurs de 1-2 zile lucrătoare în Benelux și Germania și în decurs de 2-3 zile lucrătoare în restul Europei; termenul de livrare în afara UE va fi comunicat la cerere). Logistica și stocul nostru sunt bine organizate, iar rețeaua noastră de distribuție are o acoperire bună în Europa. Clienții au la dispoziție magazinul online, care asigură transparență și permite efectuarea de comenzi rapid și în siguranță.

 

  • Nu ne place să refuzăm – Pentru clienții noștri este important să aibă de unde alege. De aceea, noi avem grijă să venim cu o ofertă amplă. Depunem eforturi pentru a avea o ofertă totală în domeniul anvelopelor pentru utilaje de terasamente, mașini agricole și camioane. În completarea ofertei vine un asortiment profesionist de jante.