Cele 5 garanții ale noastre

Acoperirea noastră internațională ne-a învățat că, pe lângă calitate, preț și transparență, o mare importanță o au viteza și condițiile de livrare. Dorim să ne remarcăm însă și prin faptul că le asigurăm clienților noștri cea mai bună ofertă în ansamblu.

În plus, deviza noastră este că succesul și avantajul dumneavoastră stau pe primul plan. Doar așa putem fi depozitul de anvelope angro cel mai bine orientat spre clienți. De 50 de ani, contactul personal este piatra de temelie a companiei noastre.

Acest lucru este valabil în prezent și va rămâne valabil și în următorii 50 de ani!

Mottoul nostru: Avantajul dumneavoastră este motivația succesului nostru.

1-Confidence.png Încredere cu privire la anvelope
Ne asigurăm mereu că stocul nostru actual este adaptat la piața dumneavoastră, pentru a vă ajuta să reduceți costurile. Același rol îl au și prețurile noastre avantajoase.
2-Knowledge.png Cunoștințele noastre sunt atuul dumneavoastră
Experții noștri în anvelope dețin toate cunoștințele necesare și vă vor ajuta cu plăcere. Instrumentele noastre de comandă suplimentare vă ușurează munca.
3-Service.png Serviciile noastre nu cunosc limite
Noi spunem ce facem și facem ce spunem; aceasta este promisiunea noastră. Livrăm rapid și vă suntem alături cu recomandări, astfel încât clienții dumneavoastră să fie mulțumiți.
4-Fast.png Tranzacții rapide și ușoare
Prioritatea noastră este să vă oferim o experiență convenabilă. Puteți comanda simplu la telefon, prin e-mail sau online și vă puteți baza că veți discuta cu aceiași oameni din cadrul serviciilor interne și externe.
5-Experience.png O experiență mereu specială pentru clienții noștri
Ne mândrim că ne sunteți client. Acest lucru se reflectă în atitudinea noastră și în condițiile și promoțiile noastre avantajoase. Dacă există probleme, le rezolvăm mereu rapid.