Athlete

Athlete Wheels
În Europa, Heuver este importator și distribuitor exclusiv pentru Athlete Wheels, marca proprie de roți din oțel. Datorită cooperării strânse cu fabrica și cercetării detaliate a pieței și a cererii, vă oferim acum un asortiment de roți în ton cu cele mai recente tendințe de pe piața europeană. Asortimentul Athlete Wheels cuprinde roți din oțel de înaltă calitate pentru camioane și remorci.

La noi, calitatea este pe primul loc. De aceea, produsele Athlete Wheels au fost supuse tuturor testelor conform TÜV, ISO și unui test de pulverizare de sare (conform DIN EN ISO9227) realizat de DEKRA.

Despre Athlete Wheels
Athlete Wheels produce anual peste 20 de milioane de roți în 500 de modele diferite, utilizabile, printre altele, la camioane și remorci. Pentru piața europeană, Heuver are în stoc peste 70 000 de roți în depozitele din Hardenberg (Olanda) și Bayreuth (Germania). Asortimentul cuprinde inclusiv dimensiunile 11.75-19.5 ET120 și 14.00-19.5 ET120 pentru cele mai noi axuri BPW Ecodisc. Athlete Wheels și Heuver colaborează îndeaproape pentru a cartografia cele mai noi tendințe și a fabrica roți în ton cu acestea.

În plus, le oferim clienților noștri un pachet complet de servicii: anvelopele comandate pentru camioane pot fi livrate gata montate pe roți Athlete. Dacă doriți, acestea pot fi și expediate direct către clientul final.