Barkley

Barkley
Ca depozit de anvelope cu acoperire internațională, suntem mereu în căutarea unor mărci puternice noi. Oferim produse Barkley în sectoarele importante: pentru camioane, mașini agricole și utilaje de terasamente. Raportul preț-calitate a devenit tot mai important, în special în ultimii ani. Anvelopele Barkley ne permit să oferim o calitate ridicată la un preț competitiv, precum și să garantăm o gamă atractivă de dimensiuni și profiluri aparținând unui producător respectat. În ceea ce privește camioanele, Barkley vine cu o ofertă completă pentru axul motor și de direcție, pentru remorci și platforme joase, precum și pentru autoutilitare ușoare.

Despre Barkley
În Asia, Barkley se numără printre primii 5 producători de anvelope. Barkley și-a început activitatea la mijlocul anilor 1970, în provincia chineză Shandong. Producția anuală se ridică la aproximativ 40 de milioane de anvelope. Pe lângă anvelope destinate mașinilor agricole și utilajelor de terasamente, Barkley produce și anvelope pentru camioane și autoturisme (30 de milioane). Toate anvelopele sunt fabricate folosind utilaje performante (ISO 9001) și sunt prevăzute cu toate etichetele europene importante.

 Suntem convinși că prin introducerea produselor Barkley avem în stoc o linie interesantă de anvelope pentru camioane și remorci. Această ofertă va continua să se diversifice în anii următori.