Aeolus

Aeolus
Din 2004, Heuver importă anvelopele Aeolus de la Aeolus Tyres Ltd. Între timp am devenit importator unic pentru 8 țări din Europa. Heuver este încă din primul moment partenerul dumneavoastră puternic și oferă feedback cu privire la piața europeană. Aeolus ocupă un loc central în organizația noastră.

Heuver furnizează încă de la început anvelope Aeolus pentru camioane și remorci. Aceste anvelope s-au afirmat rapid pe piață datorită excelentului raport preț-calitate pe care îl oferă. Anvelopele Aeolus sunt întotdeauna sigure, robuste și de înaltă calitate, asigurând un randament ridicat și rezistând la uzură. Nu degeaba este considerată marca Aeolus drept alternativa principală.

Despre Aeolus
Aeolus Tyre Co., Ltd. s-a înființat în 1965 (la Jiaozuo, în China) și a început să exporte anvelope în 1998. Fabrica Aeolus are o suprafață de 1 300 000 m2 și produce peste 8 milioane de anvelope pentru camioane, remorci, mașini agricole, utilaje de terasamente și autoturisme. Aeolus are aproximativ 8 500 de angajați și exportă în peste 140 de țări. Această marcă se situează printre primii 5 producători de anvelope din China și printre primii 20 la nivel mondial.

Printre caracteristicile importante ale Heuver și Aeolus în Europa se numără calitatea, inovarea, durata de viață a produselor, prețul de cost și prețul de piață avantajos, în contextul unei oferte cât mai ample posibil – în fiecare sector.

Heuver livrează un asortiment foarte larg de anvelope Aeolus pentru camioane. Ca exemple putem menționa anvelopele pentru transporturi internaționale, regionale, pe carosabil și în afara carosabilului, precum și în oraș.
Anvelopele Aeolus asigură întotdeauna:
cea mai ridicată calitate și randament ridicat din punctul de vedere al kilometrajului;
rezistență redusă la rulare și tracțiune excepțională;
rezistență excelentă la uzură și siguranță în utilizare;
posibilitate de reprofilare și reșapare. 

 

Technology meets Performance