Maxfield

Maxfield
Uneori, pe piața utilajelor de terasamente este nevoie anvelope de calitate, fără a fi necesar ca acestea să fie noi. Aici vă poate veni în ajutor marca noastră proprie Maxfield! Prin anvelopele Maxfield, îmbinăm calitatea anvelopelor noi de înaltă calitate cu prețul avantajos al anvelopelor utilizate. Folosind carcase utilizate de primă clasă, Maxfield garantează anvelope reșapate de cea mai bună calitate. În plus, procesul utilizează numai 30 % din materiile prime necesare pentru producția unei anvelope complet noi. În acest fel se protejează și mediul înconjurător!

Despre Maxfield
De peste 15 ani, depozitul de anvelope angro Heuver are propria linie de anvelope reșapate pentru utilaje de terasamente, denumită Maxfield. În această perioadă, Maxfield și-a câștigat un renume puternic pentru fiabilitate și pentru calitatea sa ridicată. În condiții identice de utilizare, Maxfield garantează 80 % din durata de utilizare a unei anvelope noi. De asemenea, se oferă garanție completă pentru procesul de reșapare și pentru carcasa achiziționată de către noi. Clienții pot solicita și reșaparea Maxfield a carcaselor proprii. Noi ridicăm carcasele, le reșapăm și ne ocupăm de transportul de retur. Pe scurt, reșaparea merită (din mai multe puncte de vedere). 

 

Maxfield are nouă profiluri, în numeroase dimensiuni, potrivite pentru diverse mașini și aplicații. În cadrul Heuver, marca Maxfield este sinonimă cu calitate și fiabilitate totale.