Aeolus

Aeolus
Din 2004, Heuver importă anvelopele Aeolus de la Aeolus Tyres Ltd. Între timp am devenit importator unic pentru 8 țări din Europa. Suntem încă din primul moment partenerul dumneavoastră puternic și oferim feedback cu privire la piața europeană. Aeolus ocupă un loc central în organizația noastră.

Heuver furnizează încă de la început anvelope Aeolus pentru utilaje de terasamente. Aceste anvelope s-au afirmat rapid pe piață datorită excelentului raport preț-calitate pe care îl oferă. Anvelopele pentru terasamente de la Aeolus sunt întotdeauna robuste și de înaltă calitate, asigurând un randament ridicat și rezistând la uzură. Nu degeaba este considerată marca Aeolus drept alternativa principală.

Despre Aeolus
Aeolus Tyre Co., Ltd. s-a înființat în 1965 (la Jiaozuo, în China) și a început să exporte anvelope în 1998. Fabrica Aeolus are o suprafață de 1 300 000 m2 și produce peste 8 milioane de anvelope pentru camioane, remorci, mașini agricole, utilaje de terasamente și autoturisme. Aeolus are aproximativ 8 500 de angajați și exportă în peste 140 de țări.

Aeolus se situează în fruntea sectorului de anvelope. Acesta este lider de piață în China pentru toți marii producători de echipamente originale (OEM). În plus, Aeolus are o poziție de frunte pe piața extinsă a pieselor de schimb. Această experiență îndelungată stă la baza dezvoltării și a producției de anvelope pentru lucrări de terasamente conform celor mai ridicate norme de calitate. Anvelope care întrunesc cerințele clienților europene, având dimensiunile și profilurile necesare. 

Heuver livrează un asortiment foarte bogat de anvelope Aeolus pentru lucrări de terasamente, destinate montării pe excavatoare, gredere, screpere, macarale telescopice și autobasculante articulate și rigide.

 

Technology meets Performance