Superking

Superking
Superking face parte din asortimentul Heuver de mai mulți ani. Depozitul de anvelope angro Heuver este importator pentru Europa al acestei mărci, aducând anvelope pentru tractoare și utilaje. Datorită poziției noastre, putem oferi anvelope Superking la prețuri foarte competitive. Valorile-cheie ale Superking – și deci baza succesului mărcii – sunt garanția calității și satisfacția clienților.

Despre Superking
Superking Manufacturers (Tyre) Pvt. Ltd. s-a înființat în 1982, iar de atunci se concentrează în principal pe producția și distribuția de anvelope pentru mașini agricole, inclusiv anvelope față și spate pentru tractoare. Fabrica Superking se află în India și este recunoscută ca „STAR Export House”, o certificare foarte importantă în țara de origine. Superking exportă anvelopele proprii în peste 30 de țări. Fabrica are ambiție și potențial de creștere, având sute de angajați. Angajamentul și cunoștințele acestora i-au permis fabricii să obțină certificarea ISO 9001-2008. Anvelopele Superking au o durată de viață îndelungată, rezistă bine la deteriorări și asigură o tracțiune puternică.

 

Oferta de produse Superking cuprinde anvelope față și spate cu structură diagonală pentru tractoare (potrivite pentru putere ridicată și lucrări solicitante) și anvelope pentru utilaje; toate anvelopele sunt disponibile în mai multe dimensiuni.