Altura

Altura
Heuver importă produse Altura. Din această marcă indiană cunoscută avem o varietate amplă de anvelope pentru utilaje de terasamente și mașini agricole. Altura produce anvelope de calitate cu structură diagonală, potrivite, printre altele, pentru aplicații industriale. Acestea sunt robuste, rezistând la solicitări datorită carcasei puternice din nailon. Noi ne concentrăm asupra unei părți din gama agricolă vastă Altura și, datorită prețului de bază atractiv și faptului că ne aprovizionăm direct de la fabrică, oferim anvelope Altura la un preț competitiv. Gama conține diverse dimensiuni și profiluri.

Despre Altura
Altura este o marcă aparținând producătorului Ceat, unul dintre cei mai mari producători de anvelope din India. Ceat s-a înființat în 1958 și face parte din RPG Enterprises, una dintre cele mai mari case de comerț din țară. La Ceat/Altura lucrează aproximativ 6 000 de oameni în 5 fabrici (3 în India și 2 în Sri Lanka). Marca este cel mai mare exportator indian de anvelope și produce anual peste 10 milioane de anvelope. Producția acoperă toate tipurile de anvelope, de la cele pentru mașini agricole, utilaje de terasamente și camioane până la cele pentru autoturisme.

Anvelopele Altura sunt de calitate și au aplicații diverse. Din gama deosebit de diversă pentru piața internă și mondială, noi livrăm o selecție de anvelope pentru mașini agricole (inclusiv o serie de anvelope flotante) și pentru utilaje de terasamente.