Michelin

Michelin este principala marcă de anvelope de categoria A pentru lucrări agricole. Anvelopele Michelin protejează solul și se pot utiliza cu o presiune scăzută. În plus, anvelopele Michelin asigură o stabilitate ridicată. Michelin are o ofertă amplă de anvelope pentru tractoare și pentru mașini agricole.

Depozitul de anvelope angro Heuver oferă o gamă foarte cuprinzătoare de anvelope, inclusiv aparținând renumitei mărci Michelin de categoria A. Anvelopele pentru mașini agricole, utilaje de terasamente, camioane și remorci sunt specialitatea noastră. Oferta noastră cuprinde atât produse noi, cât și second-hand, de la roți complete la camere sau ventile. Indiferent ce tip de anvelope Michelin căutați pentru clientul dumneavoastră, la Heuver veți găsi ceea ce doriți.

Michelin este principala marcă de anvelope de categoria A pentru lucrări agricole. Anvelopele Michelin protejează solul și se pot utiliza cu o presiune scăzută. În plus, anvelopele Michelin asigură o stabilitate ridicată. Michelin are o ofertă amplă de anvelope pentru tractoare și pentru lucrări agricole.

Oferta noastră de anvelope Michelin pentru lucrări agricole
• Camioane: aceste anvelope Michelin au o durată de viață foarte îndelungată datorită posibilităților de reînnoire a suprafeței de rulare (Michelin Remix), contribuie la economisire de energie și sunt foarte sigure.
• Mașini agricole: Anvelopele Michelin pentru mașini agricole se caracterizează printr-o stabilitate ridicată, protejează solul și se pot utiliza cu o presiune scăzută.
• Utilaje de terasamente: Michelin este lider în domeniul anvelopelor radiale pentru lucrări de terasamente. Aceste anvelope asigură o tracțiune optimă, un confort adecvat la rulare și reducerea consumului de carburant.

Informații suplimentare și comenzi
Știți deja de ce anvelope Michelin aveți nevoie? Dacă da, accesați magazinul nostru online și consultați oferta foarte bogată. Doriți mai multe informații despre anvelopele Michelin pe care le oferă Heuver? Atunci contactați profesioniștii noștri pentru recomandări personalizate. Heuver se bucură să fie partenerul dumneavoastră în afaceri.