Aeolus

Aeolus
Din 2004, depozitul de anvelope angro Heuver importă anvelopele Aeolus de la Aeolus Tyres Ltd. Între timp am devenit importator unic pentru 8 țări din Europa. Suntem încă din primul moment un partener puternic și oferim feedback cu privire la piața europeană în calitate de cercetători ai pieței. Aeolus ocupă un loc central în organizația noastră. Din 2004 livrăm anvelope Aeolus pentru camioane și utilaje de terasamente. În 2012, la acestea s-a adăugat și o serie de anvelope pentru mașini agricole. Aceste anvelope reflectă anii de experiență de pe piața internă, precum și know-how-ul general amplu. Calitatea și caracterul echilibrat al ofertei se află pe primul plan.

Despre Aeolus
Aeolus Tyre Co., Ltd. s-a înființat în 1965 (la Jiaozuo, în China) și a început să exporte anvelope în 1998. Fabrica Aeolus are o suprafață de 1 300 000 m2 și produce peste 8 milioane de anvelope pentru camioane, remorci, mașini agricole, utilaje de terasamente și autoturisme. Aeolus are aproximativ 8 500 de angajați și exportă în peste 140 de țări. Această marcă se situează printre primii 5 producători de anvelope din China și printre primii 20 la nivel mondial. Printre caracteristicile importante ale Heuver și Aeolus în Europa se numără calitatea, inovarea, durata de viață a produselor, prețul de cost și prețul de piață avantajos, în contextul unei oferte cât mai ample posibil în fiecare sector.

Heuver furnizează diverse tipuri de anvelope Aeolus pentru domeniul agricol, printre care anvelope flotante și de mașini agricole, precum și o mulțime de tipuri de anvelope pentru excavatoare, screpere, gredere, autobasculante și macarale mobile. Având la bază ani de experiență, Aeolus dezvoltă și produce anvelope care întrunesc cele mai ridicate norme de calitate și respectă valori stabilite cu precizie.

 

Technology meets Performance